"Persoonlijke ontwikkeling maakt je leven rijker en houdt je jong van geest."

 

Wat typeert Jan Aart?


Onze fysieke ontwikkeling is begrensd en loopt vanaf zekere leeftijd langzaam terug. Onze mentale/geestelijke ontwikkeling lijkt onbegrensd en kan tot op hoge leeftijd doorgaan. En ja, dat verlangt wel dat je in jezelf investeert. Vergelijkbaar met het trainen van je spieren. Toen ik mij zo'n 25 jaar terug hiervan bewust werd tijdens het lezen van het boek “de levensloop van de mens” van Bernard Lievegoed, en mij realiseerde dat ik een keuze had, was deze keuze niet zo moeilijk. Sterker, persoonlijke ontwikkeling werd geleidelijk het centrale thema in mijn leven en werk.

 

"Anderen helpen in hun ontwikkeling door en om mijzelf te ontwikkelen" heb ik tot mijn persoonlijke missie gemaakt. Ook jij kunt jezelf verder ontwikkelen. Kom/blijf in beweging en zoek/bewaar daarbij de balans. Met behoud van het goede en op zoek naar wat jou verder brengt.


 

Ik werk vanuit het vertrouwen dat we allemaal in staat zijn oude (gedachte)patronen los te laten, bij te stellen of in te ruilen voor andere (helpende) patronen. Andere gedachten brengen andere gevoelens met zich mee.

Mijn inspiratie wordt gevoed door velen op wiens schouders jij en ik mogen staan. En verder door de vele mooie mensen die ik mocht ontmoeten tijdens zowel de opleidingen die ik heb gevolgd als de (team)coachtrajecten en trainingen die ik mocht verzorgen.

Achtergond.

Na 5 jaar als bouwkundig ingenieur bij 2 grote aannemers ervaring te hebben opgedaan werk ik al vele jaren binnen de Sociale Verzekeringswereld. Ruim 10 jaar was ik actief als arbeidsdeskundige. Verder heb ik staf- en managementfuncties bekleed en maakte ik deel uit van een pool met opleiders/trainers. In 2010 ben ik gaan coachen. Mijn LinkedIn profiel biedt info over mijn relevante opleidingen